Ontdek hier de exclusieve Superli ’37 collectie

Voor mannen die net dat beetje meer willen

hr

Het Nederlandse familiebedrijf Superli maakt al 80 jaar op ambachtelijke en handmatige wijze haarlotions, shampoos en stylingproducten met bijzonder veel oog voor kwaliteit. Het zijn stuk voor stuk producten die garant staan voor een gezonde en frisse hoofdhuid omdat enkel gebruik gemaakt wordt van de beste natuurlijke grondstoffen.
Superli werkt op basis van authentieke recepten, aangepast aan de moderne tijd en eisen.

THE THIRTY-SEVENS

Superli ’37

Superli '37 collectie

The Thirty-Sevens” van Superli is een exclusieve collectie haartonics, shampoos en stylingproducten die op een ambachtelijke en handmatige manier worden gemaakt met bijzonder veel oog voor kwaliteit. Het zijn stuk voor stuk producten die garant staan voor een gezonde en frisse hoofdhuid omdat enkel gebruik gemaakt wordt van de beste natuurlijke grondstoffen.

Onze hoofdhuid krijgt het flink te verduren in de loop der jaren omwille van luchtvervuiling, stress, voedingsgewoontes enz… Dit zorgt er voor dat deze te kampen krijgt met een slechtere doorbloeding waardoor op zijn beurt de conditie van het haar verslechtert met haaruitval, jeuk en schilfers tot gevolg.

De Superli producten zorgen voor een aanzienlijk betere doorbloeding van de hoofdhuid en verbeteren de haarkwaliteit waardoor haaruitval flink afgeremd wordt.

The Thirty-Sevens tonics

De Superli ’37 haarlotions zijn een toonbeeld van zuiverheid en kwaliteit. Je ziet het, je voelt het en je ruikt het !
De drie lotions beschikken allen over eigen specifieke eigenschappen.

 • The Thirty-Sevens Hairtonic
  werd speciaal ontwikkeld voor het 80 jarig jubileum van Superli. Het is een perfect verzorgende lotion op basis van 80% alcohol die de hoofdhuid stimuleert en de strijd aangaat tegen jeuk, roos en schilfers. Heerlijk zacht en mooi geparfumeerd.
 • The Thirty-Sevens Grooming Tonic
  is een styling tonic die je haar extra volume en stevigheid geeft, met een langdurige hold en natuurlijke look.
 • The Thirty-Sevens Ice Tonic
  is een heerlijk verfrissende Eau de Cologne met natuurlijke Menthol. Het intens verkoelend effect werkt ook uitstekend bij hoofdpijn en vermoeidheid.
BESTEL IN ONZE SHOP

The Thirty-Sevens shampoo

Superli biedt een reeks kwaliteitsshampoos waarover goed werd nagedacht. Ze bieden een perfecte zorg voor diverse haartypes omdat de grondstoffen nauwgezet worden geselecteerd en ambachtelijk verwerkt worden.

 • The Thirty-Sevens Refreshing Shampoo
  is een zacht reinigende shampoo met natuurlijke menthol en verzachtende kamfer. Aangenaam koel op het hoofd en matig ontvettend.
 • The Thirty-Sevens Daily Shampoo
  is een zacht reinigende shampoo voor dagelijks gebruik.
 • The Thirty-Sevens Cleansing Shampoo
  is een goed reinigende shampoo die specifiek bestemd is om gel en wax uit het haar te wassen. Verrijkt met natuurlijke Eucalyptus olie.
 • The Thirty-Sevens Care Shampoo
  is een zijdezachte verzorgingsshampoo die het haar veerkracht en souplesse geeft. Verrijkt met haar-eigen keratine die het beschadigd haar helpt herstellen.
BESTEL IN ONZE SHOP

The Thirty-Sevens styling

Superli’s Styling Paste en Gelwax zijn allebei producten die voortvloeien uit een jarenlange expertise wat zich uit in de sublieme kwaliteit ervan.

 • The Thirty-Sevens Styling Paste
  is een flexibele styling pasta die elk kapsel mooi in model houdt en niet te zwaar is. Het vormt een perfecte mix tussen waterbasis gelwax en een vette pommade. Sterke hold met naturelle glans.
 • The Thirty-Sevens Gelwax
  is een flexibele styling wax op waterbasis dat elk kapsel goed in model houdt en niet zwaar is. Medium hold met een rijke natuurlijke glans.
BESTEL IN ONZE SHOP