Een snelle, praktische en betaalbare oplossing tegen haaruitval

Van gezonde hoofdhuid tot stralende haardos

hr

Zowel beginnend als langdurig haarverlies gaan meestal gepaard met schilfers en jeuk veroorzaakt door een vette hoofdhuid. Veel haarproducten zijn erg efficiënt in het bestrijden van 1 van deze vervelende symptomen, maar helaas is het positieve resultaat meestal van korte duur. Na een tijdje duiken de roos, jeukende hoofdhuid en vette hoofdhuid weer op en dat dikwijls zelfs in een nog agressievere vorm.

Oplossing tegen haaruitval

De OMEGA haarverzorgingsproducten leveren een oplossing tegen haaruitval die werkt op lange termijn. De milde producten met lage pH-waardes en een minimaal gebruik van lipiden brengen de homeostase van de hoofdhuid gestaag weer in balans. De hoofdhuid krijgt de tijd om te herstellen, waardoor jeuk en roos automatisch verminderen en de aangroei van nieuwe haren opnieuw gestimuleerd wordt.

Omega - De ultieme oplossing tegen haaruitval

Bij deze oplossing tegen haaruitval heb je maar 3 producten nodig!

hr

Het is erg belangrijk dat je al bij de eerste tekenen (roos, jeuk, vette hoofdhuid, dof of broos haar en haaruitval) in actie schiet, maar ren dan liever niet meteen naar de supermarkt. De haarproducten die je daar vindt, beweren namelijk wel dat ze je haren hydrateren en genezen, maar wees gewaarschuwd. De meeste producten bevatten siliconen die je haar als het ware bedekken met een dun laagje lak. Dat geeft de illusie van een gezonde en stralende haardos, maar het is zeker geen doeltreffende oplossing tegen haaruitval op langere termijn. De haarproblemen worden immers niet ten gronde aangepakt, maar tijdelijk gecamoufleerd.

Door de 3 Omega haarproducten te combineren, geef je je haren een gefaseerde behandeling die diepgaand op de hoofdhuid inwerkt en die de nodige tijd geeft om te herstellen. De homeostase van de hoofdhuid wordt terug in evenwicht gebracht en ook het haar wordt gevoed, getonifieerd, gehydrateerd en beschermd. Een gezonde basis is bovendien de ideale voedingsbodem voor nieuwe haargroei. Met een beetje geduld en de juiste haarproducten van Omega® ben je dus wél zeker van een adequate oplossing tegen haaruitval die ook op lange termijn complimentjes oplevert. Zowel bij mannen als bij vrouwen trouwens, want de Omega® haarproducten zijn geschikt voor dames en heren!

Dè oplossing tegen haaruitval

Shampoo

Deze milde shampoo met lage pH-waarde reinigt je haren zonder de beschermende lipide film aan te tasten.

Hoe gebruiken?

Deze weinig schuimende shampoo gebruik je best voor je een volledige Omega kuur begint. Gewoon je haar wassen voor je de Omega Gold aanbrengt dus. Al kan je deze shampoo ook gebruiken tussen 2 Omega Gold behandelingen door, als je bijvoorbeeld een keertje extra wil douchen na het werk of je sportprestatie. Gebruik liefst geen andere shampoos om negatieve interactie door andere formules of ingrediënten te vermijden.
Dè oplossing tegen haaruitval

Gold

De Gold formule werkt ’s nachts diep op de hoofdhuid in en zal de aanwezige haren optimaal voeden en hydrateren.

Hoe gebruiken?

Breng de olie ongeveer een half uurtje voor je gaat slapen op je haren aan. Het zal ’s nachts geleidelijk aan in je hoofdhuid dringen. Vooral tijdens de slaap is je lichaam ontvankelijker voor de werkzame bestanddelen. Wees gerust, deze haarolie laat geen vlekken na op je hoofdkussen. Kan je het product niet de hele nacht verdragen? Breng het dan iets vroeger in de avond aan en laat het zo lang mogelijk inwerken voor je het uitspoelt met water.
Dè oplossing tegen haaruitval

Hair Tonic

Deze evenwichtige tonic gaat je hoofdhuid extra hydrateren en beschermen wat een gezonde en natuurlijke homeostase bevordert.

Hoe gebruiken?

De Omega Hair Tonic breng je best ’s morgens aan nadat je de Omega Gold hebt uitgespoeld en voor je je haren goed legt. De tonic is trouwens meteen een styling product en zal je haren ook beschermen tijdens het föhnen. Het creëert glans, volume en versteviging, maar zal in de eerste plaats overdreven talgproductie op de hoofdhuid tegengaan, de pH-waarde in balans houden en je hoofdhuid beschermen tegen vervuiling en beschadiging.

De Omega haarverzorging is…

hr

Doeltreffend

De Omega haarverzorging stopt verder haarverlies en in bijna de helft van de gevallen stopt de haaruitval zelfs permanent!

Eenvoudig

5 minuten ’s morgens en 5 minuten ’s avonds, meer tijd heb je niet nodig om je haarproblemen aan te pakken!

Regenerend

Dankzij de unieke formule wordt haargroei proactief gestimuleerd. Een Omega kuur is daarom ook interessant bij alopecia.

Omega tegen haaruitval

Veilig

De producten bevatten geen parfums, kleurstoffen of hormonen. Ze zijn niet giftig en ook oogcontact of inslikken kan geen kwaad.

Verlichtend

Door het natuurlijke evenwicht van de hoofdhuid weer te herstellen, maakt Omega komaf met jeuk, roos en Seborroe.

Advies

Op zoek naar de ultieme oplossing tegen haaruitval? Haarspecialist Ludo staat klaar om je correct en discreet te adviseren!

Klaar om zo’n Omega kuur te proberen?

JE KAN AL DEZE PRODUCTEN VIA ONZE WEB SHOP AANKOPEN!

CONTACTEER ONS
BESTELLEN
Stop haaruitval
Stop haaruitval