Onze Hairconcept haartoevoegingen zien er wél echt uit

Wedden dat niemand het verschil met je eigen haren ziet?

De tijd van de onnatuurlijk uitziende toupetjes en haarstukjes ligt gelukkig ver achter ons. Tegenwoordig is het verschil tussen Hairconcept en natuurlijke haren nauwelijks nog te merken! Zeker als je bij Kapsalon Ludo uit Retie langskomt voor haartoevoegingen. Wij zijn namelijk net gespecialiseerd in oplossingen tegen haaruitval en onzichtbare haartoevoegingen.

Zowel dames als heren kunnen bij ons terecht voor Hairconcept en dat naar ieders wens en budget.

Wat je wil weten over Hairconcept haartoevoegingen

  • Onze haartoevoegingen worden volledig op maat gemaakt
  • Ook je nieuwe haren kan je helemaal naar wens stylen
  • Semipermanente tapebevestiging voor 6 à 9 weken haarplezier
  • Ook permanente bevestiging via vacuüm verlijming mogelijk
  • Hairconcept haarwerken zijn gemakkelijk te onderhouden
  • Je nieuwe Hairconcept kapsel is volledig wind- en waterproof!
  • Geschikt voor dames en heren en voor alle kaalheid gradaties

Of Hairconcept iets voor jou is?

Dat Hairconcept kapsels er verrassend naturel uitzien én bestand zijn tegen allerhande uitdagingen kan je in dit filmpje ontdekken. Hoe zo’n haartoevoeging aanvoelt? Dat kan je zelf komen ondervinden als je een afspraak met onze haarspecialist maakt. Tijdens een vrijblijvend intake gesprek lichten we alle praktische voordelen in detail aan je toe en bekijken we samen met jou of dit ook voor jouw haarproblemen de beste oplossing is.

Maar… er zijn ook heel wat andere opties

Voor elke haarproblematiek hebben we bij kapsalon Ludo een passende oplossing. We bieden namelijk niet enkel maatwerk haartoevoegingen aan, maar ook gespecialiseerde verzorgingsproducten tegen haaruitval om nieuwe haargroei te stimuleren, haarproducten om dun haar weer voller te doen lijken en ook allerhande pruiken. Welke behandeling de meest geschikte is voor jouw hoofdhuid- of haarproblemen? Dat bespreken we uitvoerig en discreet met je als je langskomt in ons herenkapsalon.

TEST ONZE EXPERTISE ZELF UIT

Een vraag over Hairconcept of graag wat advies aangaande jouw haarproblematiek? Laat van je horen of maak meteen een afspraak met onze adviseurs.

CONTACTEER ONS
BESTELLEN